Az eOptika világa, avagy szemüvegrendelés egyszerűen

Az eOptika világa, avagy szemüvegrendelés egyszerűen

Az eOptika titkáról avagy az online szemüveg rendelés

Úgy gondolom jelentősen lecsökkent az elmúlt időben az olyan jellegű árucikkek vásárlása, mint a különböző ruházati cikkek, kiegészítők, szemüvegek vásárlása. Nyilván ennek az, az egyszerű indoka, hogy bezártak a ruházati üzletek, az optikák és minden ilyesfajta bolt, melynek a fenntartása nem életszükséglet. Bár az online ruha rendelésnek már lassan kultúrája van a felgyorsult társadalomban, mégis vannak olyan árucikkek, melyeknek az online vásárlása még annyira nem bevett, mint egyéb termékeké. A szemüveg pontosan az ilyen kategóriába tartozik. Nem igazán gondolunk arra, hogy igénybe vegyünk online optikákat, pedig az eOptika kínálata igen csak figyelemre méltó. Nyilván ideális helyzetben szeretjük felpróbálni a szemüvegeket, illetve élőben megnézni a kiválasztott árukat. Viszont a jelenlegi helyzetben nyilvánvalóan érdemes inkább online rendelni, mint személyesen elmenni főleg, hogy erre jelenleg nem is igazán van lehetőség. Így szerintem mindenképpen érdemes az online rendelés mellett dönteni és ezen belül is az eOptika kínálatát választani.

Az eOptika általános tevékenysége

Az eOptika tulajdonképpen egy online optika, mely egyszerű online webáruházként működik. Hatalmas kínálattal rendelkezik és szinte minden szemüveg márka megtalálható a webáruházában, a Tommy Hilfigertől a Ray Ban-ig. Emellett viszont nem csupán márkás szemüvegek árusításával foglalkozik az előbb említett optika, ugyanis számos minőségi ám nem csillagászati áron mozgó szemüveg is megtalálható a kínálatban. A rendesen, hagyományos szemüvegeken túl, számos egyedi dizájnú, nagyon stílusos darab található a webáruházban, így garantáltan mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő szemüveget. A szemüvegeken túl számos egyéb optikai kellékeket is találhatunk a webáruházban, mint például kontaktlencsék kisebb és nagyobb kiszerelésben, illetve ezen felül olyan speciális kontaktlencsék, melyek színes lencsével rendelkeznek, ezáltal képesek megváltoztatni a szemünk színét. Továbbá szintén hatalmas napszemüveg kínálattal rendelkezik az eOptika webáruháza, ahol számos márkás, dizájner, illetve hagyományos napszemüvegre lehet találni. Ami pedig szintén az eOptika mellett szól, azok a rendkívül kedvező, teljesen egyedülálló akciók. Ugyanis az eOptika vásárlóinak gyakorta hatalmas, egyedülálló akciókkal kedveskedik, annak érdekében, hogy még kedvezőbb legyen a már amúgy is nagyon kedvező vásárlás. Ugyanis az eOptika egyedülálló módon 20 százalékos ár- garanciát vállalnak a termékeikért, ami annyit jelent, hogy ha az adott terméket valahol olcsóbban találnánk meg, mint az eOptikában a különbözet 120 százalékát vissza fizetik, ami azért jelentős biztosíték arra, hogy valóban nem fogunk találni olcsóbban sehol olyan jellegű szemüveget, mint amelyet ők forgalmaznak. Mindemellett biztosítják, a termék maximális eredetiségét és a lehető legjobb áron való elérését. Ezt személyes tapasztalataim alapján alá is tudom támasztani, ugyanis már több márkás szemüveget rendeltem az adott honlapról és akción kívül is sokkalta kedvezőbb áron vásárolhattam meg, mint bárhol máshol.

Miután alapvetően az online rendelésről beszélünk, így feltétlen szükséges beszélnünk a házhoz szállítás lehetőségéről is, melyre több alternatívát is választhatunk, egyrészt a Foxpostot, amit személyesen én is próbáltam és nekem abszolúte bevált. Továbbá a városban elhelyezkedő különböző posta pontokon is van lehetőség az átvételre illetve házhoz is kérhetjük a szállítást (ez természetesen érintés mentesen történik) amennyiben számunkra az az egyszerűbb megoldás.

Egyébként normális körülmények között van konkrét irodája is az eOptika cégnek, mely a Teréz körút 50 szám alatt található, de ez a járványügyre való tekintettel jelenleg nem igazán üzemel, az elsődleges náluk most egyértelműen az online vásárlás alternatívája.

Az eOptika avagy a rendelés menete

Tulajdonképpen, aki már valaha bármit is rendelt online az pontosan tudja, hogy a legtöbb esetben minden webáruházban ugyanaz a séma működik. Az adott webáruházban böngészünk, míg rá nem találunk arra a termékre, melyet megszeretnénk vásárolni. Ezt követően ezt kosárba helyezzük és kiválasszuk azt, hogy nekünk ebből, milyen színű, formájú, méretű, dioptriájú darabra van szükségünk. Vagyis kvázi személyre szabjuk a megrendelésünket ezáltal. Itt fontosnak tartom megjegyezni, hogy csak olyan személy vásároljon magának online szemüveget, aki tisztában van azzal, hogy milyen dioptriájú szemüveg kell számára, ugyanis ha rossz dioptriájú szemüveget választunk, akkor akár ronthatunk is a látásunkon, így ezt mindenképpen kerüljük el! Tehát miután kiválasztottuk és személyre szabtuk a megrendelésünket, az online fizetésre kattintunk és a bankkártyánk segítségével online véghezvisszük a vásárlást. Innentől kezdve pedig már csak annyi dolgunk van, hogy várjuk a kiszállítást, amely remélhetőleg igen rövid időn belül meg is történik.

Én személy szerint nagyon tudom ajánlani az eOptika kínálatát, ugyanis nagyon jó minőségű szemüvegeket forgalmaznak igazán kedvező áron!

Amber Harrison

http://sellyejaras.hu