Személygépkocsi bérlés, avagy miért válasszuk ezt az opciót költözés esetén?

Személygépkocsi bérlés, avagy miért válasszuk ezt az opciót költözés esetén?

Személygépkocsi bérlés, avagy miért találom kiváló lehetőségnek ezt az opciót

Alapvetően úgy gondolom, hogy elképesztően jó opció a személygépkocsi bérlés lehetősége, hiszen számos olyan lehetőséget tartogat magában, amely elősegíti az olyan speciális helyzetek túlélését, mint például a költözést vagy az egyéb jellegű hirtelen jött dolgokat. Számomra egyébként már viszonylag sok esetben jelentett hatalmas segítséget az adott szolgáltatás, hiszen több olyan eset is volt, amikor nem igazán állt módomban saját autó használata. Viszonylag nagy távon kellett ingáznom, a tömeg közlekedés pedig nem tűnt jó opciónak abban az időszakban. Így inkább úgy voltam vele, hogy nem azt a lehetőséget választom, hanem a személygépkocsi bérlés alternatíváját, hiszen sokkalta kényelmesebb és amúgy a járványhelyzetet tekintve biztonságosabb megoldásnak bizonyul, mint az, ha nem ezt az opciót válasszuk. Egyébiránt számomra elképesztően fontos, hogy ne érintkezzek annyi emberrel, hiszen miután aktív társasági életet élek a barátaimmal nem igazán szeretném őket megfertőzni. Így inkább visszafogom a járvány időszak alatt a tömeg közlekedési lehetőségeket és sokkalta inkább azt az opciót választom, amely biztonságosabbnak tűnik így a személygépkocsi bérlést választom nagy százalékban hosszútávra, míg a rövidtávra pedig inkább gyalog közlekedek nagyrészt, hiszen az kényelmesebb, sportosabb és nem utolsó sorban sokkalta biztonságosabb megoldás, mint a folyamatos tömegközlekedéssel való utazgatás, ahol valószínűleg a vírus a leginkább terjed.

Természetesen nem azt mondom, hogy abszolút ne használjuk a tömegközlekedést és mindenki válassza a személygépkocsi bérlés alternatíváját, de azért úgy gondolom, hogy nem feltétlen a legjobb opció ez a közlekedési módszer, hiszen gondoljunk csak abba bele, hogy hány ember foghatta meg az adott kapaszkodót, vagy éppenséggel ülhetett le és adja tovább másnak. Bár én őszintén szólva még mindig nem tartom, olyan veszélyesnek ezt a vírust abszolút úgy gondolom, hogy a legfontosabb feladat a védekezés, hiszen már valószínűleg mindannyiunknak nagyon elege van az adott intézkedésekből. Így mindenképpen arra tudok ösztönözni mindenkit, hogy akár fél a vírustól, akár nem próbáljon meg minél kevesebbet utazni tömegközlekedésen, hiszen véleményem szerint az egyfajta gócpontnak is számíthat, és inkább válassza a gyalogos, biciklis közlekedést vagy hosszabb távra a személygépkocsi bérlés lehetőségét. Hiszen ezek az alternatívák nagyon nagymértékben elősegítik a vírus terjedésének a megakadályozását illetve nem utolsó sorban a saját védelmünk érdekében is megéri ezt az alternatívát választani.

A személygépkocsi bérlés lehetősége a járványidőszak átvészelésének az érdekében

Mint már az előbbiekben is említettem véleményem szerint elképesztően fontos szempont, hogy alapvetően minél többen válasszuk a tömegközlekedéssel ellentétben az olyan jellegű közlekedést, mely segít megfékezni a vírust. Így véleményem szerint elképesztően fontos, hogy minél többen döntenek ezen opció mellett valószínűleg annál nagyobb lehetőségünk van arra, hogy minél hamarabb visszaálljon az életünk, hiszen valljuk, be már egyre kevésbé lehet bírni ezt az időszakot. A személygépkocsi bérlés legalább segít ezt a nehéz időszakot valamivel biztonságosabban és valljuk be őszintén, kényelmesebben átvészelni. Mindeközben pedig nem kell feltétlenül minden programról lemondanunk, ha személygépkocsi bérléssel áthidalhatóak a biztonsági intézkedések.

Miért jó a személygépkocsi bérlés alternatívája pandémia időszakban?

Alapvetően úgy gondolom, hogy elsődlegesen azzal is tudjuk erősíteni az immunrendszerünket, hogy minél többet sétálunk, biciklizünk és próbálunk az ilyesfajta dolgokra koncentrálni. Illetve ezen felül még hozzá kell tennem, hogy hosszabb távra sem a tartom jó opciónak azt, hogy tömegközlekedéssel közlekedjünk, hanem inkább válasszuk a személygépkocsi bérlés lehetőségét, hiszen abszolút jó opció annak tekintetében, hogy elképesztően nagy szükség van arra, hogy ne fertőzzük tovább egymást, ugyanis nem hiszem, hogy bárki is örülne annak, ha továbbra is leállna az ország. Így mindenképpen ajánlom, hogy erre a maradék időszakra még szedjük össze magunkat és esetleg vegyük igénybe a személygépkocsi bérlés alternatíváját, ugyanis elképesztően fontos, hogy a járvány terjedését ezt mindenképpen próbáljuk lefékezni. Ha már kevesebben választjuk a tömegközlekedés alternatíváját, akkor már egy hatalmas lépést tettünk afelé, hogy megfékezzük a járvány terjedését és ki tudjunk állni amellett, hogy igenis mi tettünk valamit annak érdekében, hogy ne hatalmasodjon el az adott járvány olyan szinten. Így én személy szerint már hónapok óta a hosszú távú személygépkocsi bérlés lehetőségét választottam és ennek fényében próbálom minden egyes nap nem a tömegközlekedést választani, hanem a biztonságosabb megoldások mellett dönteni, így téve minden egyes nap egy kicsit a járvány megfékezéséért.

Amber Harrison

http://sellyejaras.hu