Lámpa házhozszállítással? Szerintem igen.

Lámpa házhozszállítással? Szerintem igen.

Most jól járunk a lámpa házhozszállítással

Furcsa lehet a lámpa házhozszállításról olvasni, azonban most mindannyiunk élete megváltozott. Ha tehetjük, inkább otthon maradunk, és csak reménykedünk, hogy semmi nem romlik el. Nos, nálunk ez nem jött össze, mert pár nappal ezelőtt sikeresen elromlott a lámpa a nappalinkban. Sajnos az nem olyan helyiség, ahol meg lehet lenni lámpa nélkül, mert szobák veszik körül, úgyhogy gyakorlatilag egyetlen ablaka sincsen. Mivel pedig a nappaliról van szó, ezért mindenki ott szeret lenni a családból. Nálunk szükséghelyzet volt az új lámpa beszerzése, szerencsére a családban van is olyan ember, aki ért a dologhoz, de elég, hogyha csak egy hangulatvilágítás lámpája megy tönkre a lakásban, akkor is kénytelen vagyunk újabb lámpát rendelni, hiszen még ha várhatnak is az ilyen dolgok, nem jó hagyni, hogy felhalmozódjanak a ház körüli tevékenységek. Ráadásul most, hogy mind otthon vagyunk, így könnyedén el tudjuk látni azokat a feladatokat, amiket eddig halogattunk. Legyen szó a ház kifestéséről, a világítórendszer cseréjéről, valamilyen új hangulatfény felszereléséről. Amondó vagyok, hogy minden helyzetből a legjobbat kell kihozni, erre pedig most az alkalom. Úgyhogy ha lámpát kell vásárolnunk, ne várjunk csodára, hiszen itt a lámpa házhozszállítás.

A lámpa házhozszállítás előnyei

Egyébként is remek az online vásárlás, de különösen igaz ez a műszaki cikkekre. A lámpa házhozszállításnak köszönhetően nem kell a boltokban tanácstalanul állnia az embernek, hogy melyiket is válassza, hogy aztán egy eladó után kutassunk fél órán keresztül, aki a végén lehet, hogy nem is tud majd segíteni. Az online vásárláshoz még csak fel sem kell állnunk a kényelmes kanapéról, hiszen ott van előttünk az összes árucikk, amik mindegyikéhez részletes termékleírás tartozik. A termékleírásoknak hála pontosan tudjuk, mire számíthatunk a lámpa házhozszállításnál. A választék ráadásul sokkal nagyobb, mint a boltokban, egy-egy típusból akár több tíz fajtát találhatunk, sokszor még a különböző színek közül is válogathatunk. Mondok egy példát. Nemrég vásároltam az interneten egy elektromos készüléket külföldről, és még azt is be tudtam állítani, hogy milyen típusú legyen hozzá töltő, hiszen a különböző országokban, kontinenseken ezek eltérőek. Mindenesetre ekkor ütött belém a felismerés, milyen remek dolog is az internetes vásárlás szabadsága. A lámpa házhozszállítás pedig csak egyike azoknak a remek lehetőségeknek, amik közül választhatunk, úgyhogy nem érdemes kihagyni. Az interneten a vásárlás ugyanolyan megbízható, mintha csak a boltok polcairól vennénk le a terméket. Természetesen, hivatalos gyártótól, boltból vásároljunk, így elkerülhetjük az esetleges kellemetlen helyzeteket is.

Lámpa házhozszállítás, de honnan?

Van egy remek oldal, a LedGuru oldala, ahonnan én már évek óta vásárolok, mert remek termékeik vannak a klasszikus lámpáktól egész az okos LED-ig. Utóbbi nagy kedvencem, mert ha az ember valami különlegesre vágyik, akkor éppen ezt kereste. Egy okos LED önmagában a rendes világítás, hangulatfény és külön programjai vannak, amivel akár azt is beállíthatjuk, hogy a villany fokozatosan kapcsolódjon be reggelente, így pedig gyakorlatilag magunktól ébredünk fel, ami jót tesz a szervezetnek. De hát ott tartottam, hogyan is tudunk lámpa házhozszállítást igényelni. Nos, a LedGuru oldala volt részemről erre a megoldás: https://ledguru.hu/szallitasi-feltetelek-6. Mi innen rendelünk már jó ideje, ugyanis a házban szinte minden világítást lecseréltünk az elmúlt pár évben. Hát most épp a nappali következett, pedig azt egyelőre nem is terveztük. A lámpa házhosszállítás tehát egy kényelmes folyamat. Nem kell kimozdulnunk ahhoz, hogy megismerjük és megrendeljük az adott terméket, nem kell a hazajuttatásával bajlódnunk. Elég az ajtóig elmennünk, amikor megérkezik a csomag, semmi több. Ki sem kell tennünk a lábunkat az utcára, és gyakorlatilag bármit megrendelhetünk. Talán éppen a lámpa házhozszállítás lesz az első olyan élményünk, amikor online szerzünk be valamilyen komolyabb dolgot de ez ne riasszon el senkit a kipróbálástól, ugyanis egy remekül működő rendszer ez.

A lámpa házhozszállításról

Természetesen, mint mindenhol máshol, a lámpa házhozszállításnál is vannak bizonyos feltételek. Ezek azonban inkább amolyan akciók, mint valódi feltételek. Azt ugyanis érdemes számításba venni, hogy a webáruházak sem ingyen küldenek ki dolgokat, ez szerintem érthető és nyilvánvaló. Azonban azt is érdemes tudni, hogy egy bizonyos összeg felett a lámpa házhozszállítás ingyenes is lehet. Ez pedig bizonyos esetekben befolyásolhatja a vásárlásunkat. A kiszállítás néhány száz forintba kerül, azonban ha a vásárlás összege nagyjából pont ennyivel van az ingyenes szállítási határérték alatt, akkor érdemes még valami kisebb dolgot, például egy LED égőt vásárolni. Ha pedig azon gondolkoztunk eddig, hogy egyben rendeljük-e meg a két lámpát, vagy inkább külön, akkor az előbbire voksoljunk inkább. A lámpa házhozszállítással tehát pénzben és az energia szempontjából is jól járhatunk, nem is beszélve a kényelemről.

Amber Harrison

http://sellyejaras.hu